Bemutatkozás

Bemutatkozás

 

Köszöntöm a FanniHáz oldalán!

 

Minden emberi lény egyszeri, megismételhetetlen csoda. A gyermekkor fejlődési állomásainak elérése nem minden egyén számára zökkenőmentes, és gyakran a felnőtté válás ténye sem űzi el a másság okozta nehézségeket. Mi, a FanniHáz elhivatott képviselői az eltérő fejlődésű gyermeket nevelő, felnőttet gondozó családoknak segítünk.

Családias légkör fogadja azokat a szülőket, gyerekeket, felnőtteket, akik bizonytalonok a gyermeknevelés rögös útját járva, kérdések  merülnek fel a gyermekük fejlődését, magatartását illetően. Várjuk még mozgászservi, értelmi, pszichomotoros, beszédelmaradással, autizmus spektrumzavarral küzdő gyermekeket, családjukat is.

Az a szülő, aki az átlagtól eltérő fejlődésmenetű gyermeket nevel,  pontosan tudja, hogy a fejlesztő foglalkozások, terápiák tárháza rendkívül széleskörű. Annak ellenére, hogy a FanniHáz oldalán is igyekszünk bemutatni a terápiák nagyrészét, mégis rendhagyó módon vehetők igénybe nálunk. A gyermekek soha nem egy adott terápis órára jönnek, hanem a családokat várjuk egy iránymutatásra, tanácsadásra, közös játékra. Mindeközben más és más szemmel tekintve keressük az adott család életútjában lévő elakadás okát, és oldásának módját. Nem foglalkozásokra invitáljuk a segítségre szorulókat, hanem találkozásra. Bármilyen kérdéssel szívesen várjuk a családokat, együtt keressük meg a választ.

 

"Ez a hely olyan, mint egy templom. Érezni lehet a szeretetet, odaadást..."  egy apukaFanni Ház - Magyar