Elérhetőségek

Fanni Házat Támogató Alapítvány

Cím: 8468 Kolontár,
Kossuth L. u. 22.
Telefon:
06304073753

E-mail:
2020fannihaz@gmail.com
fannihaz@fannihaz.hu
További információk

Számlaszámunk: 

11748038-21185755

Adószámunk:

18755073-1-19

Nyitvatartás

Nyitvatartás

A telefonszám hétköznap 8-16 óráig hívható.


 Névadónk


  

Fanni és anyukája, Zsuzsi

Fannit sajnos nem ismerhette mindenki, de akinek volt szerencséje kapcsolatba kerülni Vele, és az ő fantasztikus családjával, az a szívébe zárta rögtön. Mi, Fanni rövidke életének egy-egy állomásait képviselő szakemberek megpróbálkozunk a lehetetlennel, és gondolatainkat megosztva Önökkel, bemutatjuk az ő csodálatos, angyali lényét, és az őt körülvevő önzetlen, feltétel nélküli szeretet, melyet a FanniHáz hű képviselői vallanak, és egyben átadni hivatottak. Megszólal Fanni gyermekorvosa, azok a pedagógusok, akik huzamosabb ideig dolgoztak vele, masszőre, és nem utolsó sorban édesanyja.​

  Amikor egy ilyen különleges gyermekkel kapcsolatba kerülünk, és ő a bizalmába fogad, óhatatlanul a család "tagjává" válunk. A fejlesztőből, gyerekorvosból, masszőrből az évek alatt "őrangyal" lesz......míg egy napon Fanni szárnyakat növesztve fölénk emelkedik, és egy nyugodtabb, boldogabb, fájdalmaktól mentes világból ő tekinthet ránk igazi angyalként. Az, hogy házunk viselheti a nevét, óriási megtiszteltetés, köszönjük drága Angyalka!

 

"Fanni, egy Angyali gyermek, öröm, boldogság, szeretet..Önzetlen hála.. Boldogságban eltöltött 12 év..amiben voltak hullám völgyek, megjártuk a pokol zeg-zugát, de az Élni akarása, a kitartása, a felénk áradó szeretete, mindezt feledtette.. Egy kincs volt Ő, mit kölcsön kaptunk, és tudtuk, hogy egyszer vissza kell adnunk. Óvtuk, vigyáztunk rá, és végig arra tanított, ha menni kell, azt úgy tudjuk megélni, hogy tudjuk, örökké velünk marad! Köszönjük Fanni, hogy azzá lehettünk általad, akik vagyunk.. Hálás,Boldog Emberek!"

Zsuzsa, az édesanya

 

"Első kisbetegem közé tartozott, de mindig emlékezni fogok rá. Hiányzik. Hiányzik a meleg lakàs, a meleg fogadtatás. Hiányoznak a jó és a rossz napjai. A mosolya, a könnyei. Hiányzik a fehér bőre, a kicsi teste. Hiányoznak a hideg kezei, a hosszú lábai, a kifejező szemei. Amit maga után hagyott, szavakkal..."

Erdélyi Sandra

masszőr

 

"Már az első pillanattól, ahogy beléptem a lakásba, éreztem, a család egymás iránti szeretetét!

Fannika szavakkal, nem kommunikált, de a tekintete boldogságtól sugárzott, még a legbetegebb állapotában is.

 Példaértékű az, ahogyan éltek!

Ez a kislány így élhetett 12 évet szeretetben!"

 

Dr. Major Zsuzsa

gyermekorvos

 

" Fannival kapcsolatban nagy szavak jutnak eszembe, mint odaadás, szeretet, angyali jelenség, tökéletes család....de mégsem érzem megfelelőnek akkor, amikor róla fogalmazom meg a gondolataimat. Talán a legideálisabb, ha elmesélem, azt, ahogyan bekerült az életembe...és én az övébe, és kölcsönösen  változtattuk meg azt.

A helyi kórház folyosóján várakoztam unottan, fáradtan, mikor felfigyeltem Rá...Rájuk. Gyermektelen fiatal nőként szinte felfoghatatlan volt az a jelenet, ahogy az életunt várakozó tömegben öleli egymást egy aranyhajú kislány és egy fiatal nő. Nem értettem....nem értettem, hogy miért nem láttam még soha, hisz a legtöbb hasonló állapotú gyermekkel találkoztam már addigra a környéken. Nem értettem, hogy hogy lehet ezt az érzést ilyen nyilvánvalóan megtestesíteni, kézzelfoghatóvá tenni....és csak reméltem, hogy egyszer megtapasztalhatom, ezt a földöntúli szerelmet...

Majd néhány hét elteltével eljöttek hozzám...., és akkor kezdődött MINDEN :) Köszönök mindent  Fanni <3"

 

Hajni, a korai fejlesztő
Vissza az előző oldalra!
Fanni Házat Támogató Alapítvány - Magyar